Duvè Medicas filosofi

“Hvorfor utsette våre kunder for helserisiko, stor eller liten, når det er fullt mulig å produsere markedets mest effektive produkter uten å benytte farlige stoffer?”

 

Duvé Medicas produkter er derfor:

  • Uten kreftfremkallende stoffer
  • Uten parabener
  • Uten fargestoffer
  • Uten parfymer
  • Uten stoffer som kan øke forekomsten av hudormer

Duve-Medica-produkter_500

Vårt mål er også å være det mest effektive hudprogrammet på markedet. Derfor har vi funnet frem til de mest anerkjente og dokumenterte virkestoffene. I tillegg gjør bruk av mikroteknologi at vi får virkestoffene ned i dermis (lærhuden), som er avgjørende for å kunne reparere solskadde eller aldrende hudceller.

Vi lover ingen dramatiske resultater over natten – hudforynging er mer en livsfilosofi enn en behandling. Tålmodighet er et viktig nøkkelord, som gir desto bedre resultater for dem som velger denne tilnærmingen.

Det er en grunn til at vi konsentrerer oss om å tilby det mest essensielle huden trenger, og nettopp derfor oversvømmer vi ikke våre kunder med mange produkter og forskjellige hudprogrammer. Vi gir huden akkurat det den trenger, så ordner den opp selv.

Selv om vi ikke kan garantere dramatiske resultater over natten, kan vi garantere et resultat som vil gjøre deg mer fornøyd! Vår nettside skal være en kunnskapsbank, der du får vite hvordan du kan holde din hud så naturlig, frisk og ungdommelig som du selv føler deg. Duvé Medica hudprogram finner du i spesielt utvalgte klinikker med sertifiserte hudspesialister. Se oversikt over klinikker her: https://www.duvemedica.no/klinikker

God lesning!

signature

Naturlig og frisk hud – uten å risikere helsen!

Gi huden den næringen den trenger og du både forebygger og reparerer skadde hudceller. Resultatet blir en sunn, frisk og ungdommelig hud.
Vårt mål er å være det reneste og tryggeste hudprogrammet på markedet, og det uten at det går på bekostning av effektiviteten.

Vi lover også ikke å overøse deg med unøvendige produkter og mystiske ingredienser. Hud er hud og i utgangspunktet har huden, som kroppens største organ, det samme grunnleggende behovet om den er fet, tørr eller «normal», om du er ung eller gammel, kvinne eller mann, og også om du har en sykdomstilstand i huden.

Sørg først for at huden får tilfredsstilt sitt behov for næring og beskyttelse, så vil du oppdage at du har kommet svært langt, og i de fleste tilfeller langt nok.

Vanlige spørsmål:

Hvor lenge skal behandlingen vare?

Det kan passe å gjøre en sammenligning med et hus du eier. Dersom det ikke vedlikeholdes på 20 år, er det rimelig å anta at det vil ta litt ekstra tid og krefter å få det tilbake i den stand det engang var. Hud som har vært utsatt for solstråling over mange år blir ikke bra over natten, med andre ord; en viss tålmodighet er nødvendig.

Behandlingen kan derfor deles inn i to faser:

  1. Der vi forynger huden til et nivå vi føler oss komfortable og fornøyd med.
  2. En vedlikeholdsfase, som innebærer at vi beholder den friske og ungdommelige huden.

Når ser vi de første resultatene?

Etter ca. tre uker merker vi at huden begynner å få tilbake sin normale fuktighet. Etter en stund kan vi redusere forbruket av fuktighetskremer. Etter ytterligere tre uker, merker vi at hudens struktur forbedres og vi får en fastere hud. Deretter vil gløden i huden vende tilbake og den ujevne fargen i ansiktet forsvinne.

Et viktig råd: Start behandlingen med samtlige produkter i hudprogrammet. Produktene virker sammen, derfor er det viktig at du bruker hele hudprogrammet fra starten. Etter en stund kan du i samråd med din hudterapeut/sykepleier/lege bestemme hvordan du skal gå videre.

Hvordan virker det?

Med Duvé Medicas hudprogram repareres cellenes arvestoff (DNA), slik at de igjen blir i stand til å produsere sunne og friske celler, som dermed gir oss tilbake den hudkvaliteten vi en gang hadde.

Hvordan behandle?

Duvé Medica er et hudprogram som er satt sammen for å forynge din hud, og for å hjelpe deg som har problemhud. Duvé Medica hudprogram er, som navnet sier, et program der hvert enkelt produkt spiller en viktig rolle for å oppnå optimale resultater.