Solens stråler er den aller største bidragsyter til hudens aldring. De bryter ned kollagen, elastin og hyaluronsyre, og skader DNA i cellene. Derfor er solbeskyttelse med høy faktor alfa og omega. For å kunne reparere celler som er skadet av for mye soling, må vi bruke stoffer som har evnen til å gå inn i cellene og starte reparasjonsprosesser.

Det aller viktigste er alltid å beskytte huden mot solens stråler med en god solkrem med høy faktor.

For å forebygge og reparere har Duvé Medica utviklet A- og C-vitaminserum som ved hjelp av en mikroteknologi når ned i dermis, trenger inn i cellene og setter i gang reparasjon.

C-vitamin er en kraftig antioksidant som kropper ikke selv produserer. C-vitamin hindrer nedbryting av kollagen, elastin og hyaluronsyre, samt beskytter mot soleksponering. Bruk C-vitaminserum sammen med solkrem. Serumet har en oppstrammende effekt, jevner ut hudfargen og reduserer pigmentflekker.

Duvé Medica A-vitaminserum består av forstadier til A-vitaminsyre, som omdannes i dermis til A-vitaminsyre. Slik blir produktet mildere, men allikevel effektivt. A-vitamin trenger inn i cellene og reparerer cellene, tilfører næring og bidrar til å danne kollagen, bedre spenst og blodsirkulasjonen i huden. A-vitaminsyre skal ikke brukes i forbindelse med direkte soling, men helst når solen ikke er på sitt sterkeste som høst, vinter og tidlig vår.

 

Link til Produkter
VitaminC-jpgCgruppe-jpgsun_protection-jpg