Uten mat og drikke duger helten ikke. Det stemmer også for huden vår. Det spiller ingen rolle om huden er fet, tørr, slapp, rynkete eller har pigmenteringer. Alle disse tilstandene er et resultat av at hudcellene fungerer dårlig. Hovedårsaken er at huden ikke får tilført nok og riktig næring, samt timene vi har tilbragt i solen.

Våre minste byggestener er cellene, og all hud (om den er fet, tørr, med pigmenteriner/andre uønskede tilstander eller om den er ung eller gammel) er bygd opp av forskjellige hudceller med forskjellig funksjon. Når disse hudcellene fungerer dårlig, eller til og med feil, får vi en dårligere hudkvalitet.

Hva betyr dette i praksis?
Det trengs ikke at hav av produkter tilpasset diverse hudtyper og hudtilstander. Det handler først og fremst om å sørge for at hudcellene får tilført den næringen de trenger.

Dette er Duvé Medicas enkle og logiske vitenskap; Med riktig næring gjenopptar cellene sin normale funksjon, og man vil dermed få tilbake den huden man engang hadde.

Huden er med andre ord ikke bare kroppens største organ, men også det organet som lettest lar seg reparere, og det med så enkle midler som ved å påføre den riktig næring, siden huden ikke klarer å nyttiggjøre seg næring fra kosten godt nok.

Forebygging fremfor reparasjon
Klarer man å starte allerede i 25-års alderen, når produksjon av kollagen, elastin og hyaluronsyre begynner å rase nedover, kan man bevare en sunn, frisk og ungdommelig hud langt opp i årene.

Vår påstand er at om vi for 30-40 år siden hadde hatt dagens kunnskap
om hvor viktig det er å påføre huden riktig næring, samt viktigheten av solbeskyttelse, kunne vi vært tilnærmet rynkefrie i dag.

Riktig næring er derfor alfa og omega i søken etter en sunn, frisk og ungdommelig hud, både for å forebygge og reparere skader som allerede er oppstått.