Min historie med Duvé Medica startet for mange år siden på Sørlandet. Jeg var innom en klinikk og ble varmt anbefalt en ny serie. Jeg fikk med meg noen produkter, som jeg umiddelbart ble veldig begeistret for. Det føltes godt og veldig riktig for huden, som om den fikk noe den hadde manglet.

Siden den gang er det mange som har bedt meg prøve deres produkter og jeg innrømmer at jeg har latt meg friste. Vi er jo gjerne slik at vi tror at gresset er grønnere på den andre siden og at nyheter er bedre enn det “gamle”.

Nå har jeg imidlertid lært at selv om nyheter kan være bra, så kommer vi likevel ikke utenom det helt grunnleggende: huden må beskyttes og den må få tilført næring for å kunne vise seg fra sin beste side. Det er på en måte ikke noe vits i å tenke på noe annet, før du har sørget for at den delen er i orden og ivaretatt.

Og det er akkurat dette som er fokuset til Duvé Medica: optimal næring og beskyttelse av huden. Det er også dette som gjør at hver gang så ender jeg tilbake til disse produktene, og hver gang gir det meg en følelse av å komme “hjem”.

De som kjenner meg vet ellers at jeg er opptatt av sunnhet og helse og da er det avgjørende at jeg kan stole på at produktene ikke inneholder stoffer jeg bør unngå.

Jeg tenker også at man skal være forsiktig med for sterke og irriterende produkter og behandlinger. Jeg tror ikke at huden har godt av det i det lange løp og også derfor er disse produktene et veldig godt valg for meg.

Jeg får strålende resultater uten å ta unødvendige sjanser.  Jeg gir tvert imot huden min bare det enhver hud må ha, for å kunne vise seg fra sin beste side.

Inger Lise Rypdal

FacebookTwitterGoogle+Share